banner-image

Prijavite se za besplatnu onlajn obuku „Digitalno žensko projektno preduzetništvo“

Udruženje za upravljanje projektima Srbije – IPMA Srbija, uz podršku Nacionalne akademije za javnu upravu i Privredne komore Srbije, organizuje besplatnu onlajn obuku za žene preduzetnice i one koje to žele da postanu.

Prijavljivanje za obuku „Digitalno žensko projektno preduzetništvo“ traje do 15. avgusta 2020. godine, a sa treninzima se kreće u septembru u onlajn okruženju. Obuka je namenjena ženama do 30 godina koje žele da uđu u preduzetničke vode ili da unaprede svoj biznis.

Znanja i veštine koje steknu pomoći će im da unaprede biznis putem društvenih mreža, da formiraju marketing strategiju i marketing plan, te da koriste različite alate za poslovanje u digitalnom okruženju. Takođe, polaznice će imati priliku da steknu veštine u pisanju projekata, kao i da se upute u izvore finansiranja preduzetničkih poduhvata.

Obuka će se sprovoditi po kombinovanom metodu treninga i samostalnog rada uz mentorsku podršku.

Cilj organizatora je dodatna edukacija žena u oblasti digitalnog projektnog preduzetništva, kako bi se doprinelo ekonomskom osnaživanju žena i poboljšanju njihovog položaja u društvu. Korist za polaznice, preduzetnice i buduće preduzetnice je višestruka – steći će nova znanja i veštine, upoznati se s primerima dobre prakse, steći će preduslove za samozapošljavanje ili razvoj postojećih poslova, i to za rad od kuće, bez potrebe za promenom mesta stanovanja.

Zainteresovane preduzetnice i buduće preduzetnice za onlajn obuku se mogu prijaviti preko linka: https://docs.google.com/forms/d/1QJ_n91S4Zrh4QDJBuXUlc-Tb5VJQDCmfqr5psQlk7co/viewform?edit_requested=true

Pomenimo, IPMA Srbija je član International Project Management Association – IPMA, prve asocijacije iz projektnog menadžmenta na globalnom nivou, osnovane 1965. godine. IPMA aktivno radi na promociji razvoja kompetencija iz projektnog menadžmenta i usmerena je kako na pojedince i projektne timove, tako i na organizacije i vladine agencije.

S. K.