banner-image

Napravite sendvič za legendu i osvojite vredne nagrade

Dijamant a.d.  je pokrenuo nagradnu igru “Sendvič za legendu” koja traje do 20.9.2020. godine, u 23:59 časova.

1.Učesnici igre najpre treba da osmisle svoj „Sendvič za legendu“. Što je recept autentičniji, šanse za pobedu su veće. Pošto legenda kaže da sa svakim sendvičem majonez se slaže, sendvič za legendu, treba obavezno da sadrži DIJAMANT majonez po ukusu i bar jedan autentičan sastojak.
2. NEKA TVOJ SENDVIČ DOBIJE SUPER IME – daj svom sendviču originalan naziv. Umesto da se zove “sendvič sa ljutom kobasicom”, može da bude i “Ljutica Bogdan”! Napiši i koji su sastojci potrebni za tvoj legendarni sendvič
3. FOTOGRAFIŠI SVOJU KREACIJU -Nađi dobro svetlo i ugao i fotkaj sendvič tako da svi odmah poželimo da ga zagrizemo!
4. POŠALJI Recept i fotografije okači na sendviczalegendu.rs i prati naš facebook kanal gde objavljujemo rezultate konkursa.

Registracijom na sajtu https://sendviczalegendu.rs i unošenjem kreativnog rešenja, odnosno fotografije sa nazivom sendviča i sastojcima na stranici “Sendvič za legendu”. U trenutku kada kreativno rešenje bude objavljeno na stranici i odobreno od strane administratora, autor kreativnog rešenja postaje učesnik u aktivaciji.

Svaki pristigli kreativni rad, uz osnovne informacije učesnika (ime, prezime, datum rođenja, e-mail adresa, mesto) posmatra se kao regularna prijava za učestvovanje na konkursu. Učesnik može imati više prijava, odnosno više kreativnih rešenja.

Organizator će objaviti pobednike 23.9.2020. godine na sajtu www.sendviczalegendu.rs, kao i na svojim zvaničnim Facebook i Instagram kanalima u formi postova, koji će ostati vidljivi na stranici i profilu.

6 pobednika nagradnog konkursa (najkreativniji sendvič) – osvajaju vaučere u Gigatronu u iznosu od 300 evra
10 x utešna nagrada u vidu poklon paketa osvajaju kreativna rešenja koja imaju najveći broj “sviđanja” (lajkova), na web sajtu www.sendviczalegendu.rs

Nagrada se isporučuje pobednicima, na osnovu prethodno potpisanog Autorskog ugovora o kreiranju originalnog rešenja za Dijamant aktivaciju.

Pravo učestvovanja u Konkursu imaju fizička punoletna lica sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije i maloletna lica sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, za čiju prijavu je neophodna saglasnost roditelja, staratelja, odnosno drugog zakonskog zastupnika maloletnika.