banner-image

Vučićev sporazum s počasnim konzulom Nikaragve

U genijalnom sporazumu Srbije i Amerike koji je Vučić potpisao ne znamo tačno s kim i ne znamo šta, izvesno je da smo dobili i veličanstvene rezultate i za srpsku poljoprivredu.

Dok Amerikaci ćute, iz stručnog tima koji je pratio našu delegaciju saznajemo sve detalje basnoslovnog uspeha.

U jednoj od 7.678 tačaka tog i takvog sporazuma dogovoreno je da će u cilju razvoja srpskog stočarstva naša ambasada iz Kazahstana biti preseljena u Moldaviju, jer je Turska bliža od Irana, a Island severnije od Jordana što utiče na naše trgovinske odnose i robnu razmenu u agraru. Takođe, Vučić je potpisao poseban dokument u duhu dobre diplomatije s počasnim konzulom Nikaragve u našoj zemlji da ovaj neće smeti da se oženi ćerkom gospođe Živke ministarke, jer je ona već udata. Ne Živka već njena ćerka.

Velike sile su se po ovom sporazumu dogovorile da će Soja raspuštenica imati pravo da se preuda, u cilju razvoja agrara ujak Vasa će moći da poseče državnu šumu i to isključivo kao ministarski rođak …

Takođe, naši poljoprivrednici će kad bude uvedena 5G mreža na pijacama po Srbiji i u celom regionu s Rusima morati da pričaju samo na kineskom a s Kinezima na japanskom: bez poznavanja problema 5G mreže i svetskih jezika našem agraru nema spasa, navodno je izjavio predsednik Vučić.

Takođe, iako je jasno da će sporazum doneti srpskoj ekonomiji i agraru milijarde to se nigde ne spominje već se podrazumeva, jer Vučić ništa ne potpisuje a da to nije istorijski overeno i usmereno i da zvecka u novčanicima.

U jednoj od tačaka takođe stoji da pored olovke i ključa Vučić može da ponese i onu magareću klupu, to jest stolicu na kojoj je onako krakat sedeo u ovalnoj sobi.

Takođe, naši eksperti kažu da u sporazumu doslovno stoji da sve što izjavi Marija Zaharova, treba okačiti mačku o rep i da s njom odnose treba da zakuva ministar vojni koji je nesposoban za vojsku u ratu, a sposoban u miru Aleksandar Vulin.

Takođe, ukoliko Rusija nastavi da omalovažava Vučića u cilju razvoja agrara, sve svinjske papke koje da sada nismo izvozili u Rusiju nemo izvoziti ni ubuduće već ćemo nastviti da izvozimo u Kinu. Jabuke, trešnje i aroniju delićemo džaba i nećemo ih prodavati po Moskvi. Marko Đurić i Vulin kad krenu da brane Vučića od Rusa ima Rusi da se čude šta ih je snašlo i znaće onda da smo mi lideri u regionu i koliko nam je porastao ABVGD.

Posebno je zanimljiva tačka pod brojem hhp. U njoj lepo piše: “Plava riba, kljukana dinastija, lokomotiva, okrug, trt, trt, trt. Zora, kundak, vladika, fenjer, svastikin but, bubanj, pečat, penzija”… Naravno da je svima jasno šta ovo tačka znači ali je Marko Đurić morao da objasni da tu piše i kako je Vučić sat i po morao da čeka na prijem kod Putina, a da ga je Tramp primio iz mesta.

Takođe, tumačenje kaže da piše i da je zbiog čekanja u hodniku Kremlja Vučić i dobio orden i još će ih dobijati.

Takođe piše i da Beba Popović neće više pomagati Milu Đukanoviću već samo Vučiću i Goranu Vesiću…

Šta bi drugo pa i moglo da znači “Plava riba, kljukana dinastija, lokomotiva, okrug, trt, trt, trt. Zora, kundak, vladika, fenjer, svastikin but, bubanj, pečat, penzija”… Sve u korist povratka na selo i razvoja agrara i vaskolike ekonomije.

Srbija se takođe obavezala da će u cilju razvoja agrara pored razotkrivanja Hezbolaha raditi i na otkrivanju mesta skrivanja Elvisa predsednika i njegovog stručnog tima. Na insistiranje stručnog tima srpske delegacije i obaveštenja koja su stigla od srpskih kontraobaveštajaca pre skupa u Vašingtonu Amerika je priznala da se njeni astronauti nikada nisu spustili na mesec. To vam je takođe istorijski uspeh predsednika Vučića i naše obaveštajne službe i razotkrivene tačke 10 sporazuma.

Takođe, saznajemo i jedan sitan detalj. Kada je srpska delegacija stigla do tačke deset i kada je Vučić razbucao celu Ameriku i izbacio ovog uljeza, zbog enormnog uspeha i velike pobede, ostale čak izgleda niko nije ni čitao.

Milovan Lukić