banner-image

Prijavite se za besplatne obuke o dizajnu i pakovanju proizvoda

Poljoprivrednici, preduzetnici i predstavnici malih i srednjih preduzeća iz sfere agrobiznisa ali i svih drugih oblasti  mogu da se prijave za besplatnu onlajn obuku o pakovanju proizvoda i o brend menadžmentu, koja se održava 21. decembra. 

Obuka počinje u 18 časova, a organizuje se u okviru programa Razvoj finansijskih sistema u ruralnim oblastima u Srbiji – SRFP. Program sprovodi Nemačka razvojna banka KfW, zajedno sa partnerom, švajcarskom kompanijom BFC Consulting.

Partner ovih organizacija, agencija Smart IPARD iz Novog Sada održaće ovo predavanje značajno za preduzeća koja bi trebalo da ulažu napore da svojim proizvodom zadovolje potrebe kupaca efikasnije nego proizvodi konkutentnih preduzeća.

Za onlajn predavanja zainteresovani se mogu prijaviti preko linka: https://forms.gle/tipGQDTZLaPe2qxF7  

Biće reči o tome kako adekvatno pakovanje i dizajn proizvoda mogu održati proizvod konkurentnim, podrazumevajući da suština proizvoda (generički proizvod) zadovoljava potrebe potrošača. Kako da na tržištu prezasićenom proizvodima istog ili sličnog kvaliteta pakovanje i dizajn proizvoda, kao element marketnig miksa, imaju šansu da istaknu proizvod u odnosu na druge proizvode, pridobiju nove i zadrže stare kupce.