banner-image
banner-image

Poljoprivredni sajam počinje u ponedeljak, svečano ga otvara Ana Brnabić

U ponedeljak počinje Međunarodni poljoprivredni sajam koji svi zainteresovani mogu da prate na stranici <http://expoonline.rs>

Sajam će otvoriti predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić, a svečano otvaranje planirano je 14. decembra, od 10 časova i 45 minuta.

Podsećamo da posetioce očekuje Poklon igra. Najsrećniji i „najvredniji“ dobija traktorsku kosačicu John Deere, darodavca KITE DOO. Pravila učešća u Poklon igri su na adresama: sajam.net, expoonline.rs, kao i na profilima Novosadskog sajma na svim društvenim mrežama.

Na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u virtuelnom izdanju biće prisutno 184 izlagača proizvoda i usluga iz osam zemalja: Češke, Holandije, Hrvatske, Italije, Mađarske, Turske, Španije i Srbije. Pripremljeni su popusti i akcije, za posetioce. Biće održano više od 50 konferencija, vebinara, promocija i prezentacija.

Na Izložbi stoke nastupa 31 odgajivač iz Srbije. Biće promovisani najbolje ocenjeni proizvodi i usluge u 2020. godini. Direktan kontakt izlagača i posetilaca omogućen je video i audio (telefonskim) pozivom, četom i mejlom. Poslovna publika ima mogućnost zakazivanja B2B sastanaka sa izlagačima. Posetioci i izlagači sreću se u realnom vremenu, u unapred dogovorenom terminu.

Poseta Sajmu je besplatna, potrebna je samo registracija na adresi expoonline.rs.