banner-image

Leti vruće, zimi ladno, kako god okreneš gadno

Želje, čestitke, pozdravi…

Agencija za ruralni razvoj, čuvena po tome što je poznata, Agro s april, organizuje nadaleko slavni seminar na vrlo aktuelnu temu „Uticaj magle na koke nosilje“. Uz video i prezentaciju uživo.

Skup će biti upriličen u kafani „Kod poslednju šansu“, a predavač je nadaleko slavni eksperat Jamesdin Brando zvani Meho.

Ulaz slobodan, a izlaz kroz kujnu.

U kulturno-umetničkom delu simpozijuma Rokeri s Moravu načisto će vi zabavu.

Želje, čestitke, pozdravi…

Srećno otvaranje čistog vazduha u srpskim selima predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću čestitaju svih dva miliona srpskih seljaka uz pesmu “Krstivoju noge smrdu na Banovem brdu“

Čestitaju i Novu godinu, ma šta da nas strefi.

Želje, čestitke, pozdravi…

Ministru poljoprivrede Branislavu Nedimoviću srećan povratak na staro mesto i prijatno popodne, s pesmu  „Leti vruće, zimi ladno, kako god okreneš gadno“, žele kolege iz pogon za drndanje vune i gubljenje vremena.

Želje, čestitke, pozdravi…

Uspešnu i berićetnu Novu godinu Ani Brnabić i bratu čestita rodbina iz Poljsku.

Želje, čestitke, pozdravi…

Simapatičnom ministru vojnom Aleksandru Vulinu tetka Sinđa iz Mičigen čestita uspešnu zamenu ministarstva s pesmu “Mene žene oko kuće jure jer me vole zbog moje frizure”.

Želje, čestitke, pozdravi…

Svi glumci članovi SNS na čelu s Atlagićem žele novoj ministarki kulture Maji Gojković da se ponovo snime svi filmovi u kojima je glumila Seka Sablić i da ona, Maja, ponovo odglumi sve uloge umesto izdajnice. Uz pesmu  „Svatio sam da si namiguša, načisto me upropasti ko Gordanu Suša”.

Draganu Bjelogrliću žele da se što kasnije vrne s privremenog rada u Frnkfurt na Majnu.

Želje, čestitke, pozdravi…

Uz pesmu “Periku sam na glavu natako, da sam ćelav što da gleda svako”. Srećnu novu želi vi Milovan Lukić s prisećanje na Rokeri s Moravu.

Kome je smešno nek se smeje, kome nije nek se ne smeje.