banner-image

Slaži Vučiću da je marihuna legalizovana i nema Jovanjice

Umesto što izmišljaju prisluškivanja i pučeve, Vučić i ekipa veoma lako mogu da se izvuku iz afere Jovanjica. Samo slažu kako su u stvari proizvodnju marihuane legalizovali još pre pet godina i rešena stvar. Legalizovano u Makedonija pa što ne bi u Srbiji. Mi smo svakako lideri. Koluvija na slobodi i uspešni poljoprivredni proizvođač koga su hteli da unište Ameriknci i domaći izdajnici. Sve moguće u ovom teatru apsurda.

Niko Vučiću ništa ne bi mogao. U Srbiji nema načina da se laž sankcioniše a lažovi kazne. Štaviše, zlo se nagrađuje.

Kakave institucije, kakva istina, kava logika, kakvi dokazi.

Prvo treba bestidno da slažu da su pre pet godina uradili nešto što nisu. Onda treba samo da mesec dana Vučić da šeta po Pinku i Hepiju, da o tome tuku Kurir i Informer, da kojekave bitange komentarišu po tim istim televizijama i novinama, da Nebojša Krstić tvituje  da je „doktor Panić borac protiv korone kao što je i Jurić protiv pedofila“ i da sindikat fabrike namenske industrije organizuje protest podrške direktoru, a protiv kolege koji je poginuo i njegove porodice te da učine druge slične gadosti – i  sve će biti rešeno.

Sila i obest su pobedili. Jedna laž, više-manje.

Javno tužilaštvo ne postoji, a kad i postoji juri sitne kriminalce bez političke zaštite.

Policija je nevažna jer Vučić reče da neko od nekih inspektora  koji su uhvatili na delu uzgajivače marihuna pravi heroje. Reče čovek i niko ne reagova. Kad mu prođu napadi na inspektora što mu ne bi prošla još jedna od hiljadu laži da je marihuna legalizovana pre pet godina.

Valjda heroje treba praviti od kriminalaca. Valjda predsednik treba da podržava krimnalce a ne inspektore. Ili bolje reći dobri su policajci samo oni kao onaj beogradski žandarm koji vređa ljude koji protestuju protiv zagađenja vazduha. Taj žandarm je heroj, a ne ovi inspektori što su na Jovanjici našli tone marihuana. Šta imaju da idu policajci na Jovanjicu kad su tamo već bili Vulin i vrhuška SNS-a.

Laži Vučiću niko ti ništa ne može… Devedest odsto onoga što si pričao ovih devet godina su bile laži i polustine. Najavljivo si četiri godine da će plate biti 500 evra i na kraju si pogodio. Kad si 2000. otišao s vlasti ostavio si plate od 48 evra pa su ih žuti lopovi podigli za osam puta i to nije uspeh. Ti si za devet godina podiga za 30 odsto. E to je epohalni napredak.

Tajkune si sve sredio i pare podelio narodu. Ne… tajkuni su biogatiji nego ikad a pare koje deliš narodu pozamljuješ od naše dece koja će morati da vraćaju tvoje bezumlje i lagarije. Naša daca.

Državni udar si napravio u martu, proglasio vanredno stanje i slagao da skupština na može da zaseda. Ne mogu poslanici da se skupe kad ima 50 novozaraženih  dnevno i umire dvoje dnevno, a mogu posle izbora i tokom jeseni i zime kad ima i po 7.000 dnevno zaraženih i umire po 60 ljudi.

Što je vrhunac besmisla, nisu problem tvoj laži već je još gori ispao Ustavni sud. I Ustavni sud presudi da skupština nije mogla da zaseda. Pa kako sada može? Vrhunac bezumlja. Kakav Ustavni sud, kave sudije. Ko te sprečava da lažeš? Kad je to prošlo i prolazi što ne bi još jedna lako dokaziva laž. Ponavljamo, laž o vanrednom stanju je mnogo očiglednija nego da kažete da ste pre pet godine legalizovali marihuanu. 60 zaraženih dnevno – skupština ne može da zaseda. 7.000 zaraženih – može. Pa treba biti potpuna budala pa u to poverovati. To jest jasno je da će sudovi i institucije pokriti i sakriti svaku tvoju laž.

Onda…

Slaži i lagalizaciju marihuane. Falsifikuj zasedanje skupštine i tačke dnevnog reda i izmisli  sve, a da je tako potvrdiće i sud koji god oćeš i Šešelj će reći da je bio na toj sednici, i Dačić, mažda i Goca Čomić… Imaš 700.000 čalanova i dva miliona glasača kojima ne smetaju tvoje lagarije, što bi im smetala nova. Posebno što su i oni saučesnici u tvom bezumlju.

Nema ko da ti se suprostavi. Znaš da je opozicija slaba i nesposobna, pa udri. Kad ima legalizacije, nema Jovanjice i mirna Bačka.

Milovan Lukić