banner-image

Isto voće a rumunsko pakovanje i Vučićeva kamila

Vučić je najpre raskrinkao zaveru stranih službi i opozicije, sprečio 56 državnih udara, pohapsio one što su ga prisluškivali 33.897.595 puta, oprostio sve iz ljubavi i Stefanoviću i Kokezi jer je jasno da je za sve kriv Pera ložač, a onda otišao u Abu Dubaji i Dubaji Abu te tamo raziotkrio sve tajne rumunskog uspeha u voćarstvu. A na kraju nezabeležene posete i uspeha pojeo je kamilu u Bahreinu. Ostali samo dugmići.

Gori Srbija, kriminalci čuda čine, Vučić je godinu dana znao da ga izdaju oni koje je on postavljao na funkcije razne, ali sve sredio pred važan voćarski put te otišao u arapske države da provaljuje sve voćarske tajne. Rumunske naravno. A čije bi. Uz to da bi dogovorio proizvodnju ruske vakcine Nenad Popović je morao da ode u Rusiju, a Vučić je takav genijalni strateg da je proizvodnju kineske vakcine ugovorio i oglasio iz Abu Dubaija. Pa koji to predsednik na svetu može.

Da se vrnemo na voćke, jabuke, maline …

Izjavi predsednik za Pink lično iz Abu Dubaji Dabija da Rumuni imaju bolju tehnologiju pakovanja i zamrzavanja od nas. Kako nađe baš Rumune i to među Arapima. Zato verovatno i jeste genije za vožnju. Aviona…

Kakve smo mi budale i neznalice. Aj što mi ne znamo al što ne znaju Iglo i slične svetske multinacionalne kompanije kako se na najbolji način pakuje i zamrzava voće. Rumuni su velemajstori, ali su mali oni za našeg predsednika. Predsednik je otišao u Emirate i sve ih pohvato.

Rumunsko pakovanje jabuka je neviđeno čudo. Oni u džak koji može da primi 24 kile jabuke uspeju da ubace 45 kila jabuka. Niko na svetu u takvu vreću ne može da stavi ma ni tih 24 kile, ali Rumuni bato mogu da ubace 45. Tako su i meni jednom u Budimpešti rumunski majstori razmenili forinte za dolare. Takođe, vi u stvari mislite da u rumunskom pakovanju ima 660 jabuka. Sitnijih nego što je prva klasa, u stvari ima 665. Dao im 100 dolara a oni tako prepakovali da sam dobio forinti za jedva 10 dolara. Tako su i predsednika očarali. Ali je on pokupio znanje i sad će to da prenese u Jovanjicu i sve druge institucije s kojima on do sada nije imao ništa a odsad će on i Vulin tamo da se bace u pakovanje i zamrzavanje voća. Na rumunski način naravno.

A sa zamrzavanjem voća čudo je još veće. Verovali ili ne Rumuni voće zamrzavaju na teperaturi od plus 25 stepeni. Kako? Pa to i jeste fazon i rumunska tajna koju je u Abu Dubaiju razotkrio Vučić. Svaka budala zna da zmrzava na niskim temperaturama. Ajde vi drugovi dragi zamrzavajte na plus 25 celzijusovih.

Kažete da sam maliciozan. Pa nije tačno. Je l′ zaboraviste onaj uspeh s papcima za Kinu. Je l′ zaboraviste koliko smo govedine izvezli u Kinu i Rusiju, jabuka u Indiju .. Toliki uspesi a nismo znali za rumunsku tajnu pakovanja i zamrzavanja. Zasmislite tek sada kad krenemo s marketinškom kampanjom što bi se srpski reklo „iste jabuke a rumunsko pakovanje“

Milovan Lukić