banner-image

Junačina Dušan Bajatović da bude ministar poljoprivrede

Većeg junaka od Dušana Bajatovića srpska vaskolika istorija nije zabeležila.

O čemu se radi?

Direktor „Srbijagasa“ je rekao da se nije video sa ministarkom rudarstva i energetike Zoranom Mihajlović od sastanaka u Vladi Srbije sa koga je udaljen 31. oktobra prošle godine, ali je prokomentarisao taj događaj.

„Da nije bilo ljudi iz Vlade, ja bih se pobio sa ovima iz obezbeđenja“, rekao je Bajatović.

Oni njega da izbace! Imalo je obezbeđenje sreće. Kad se sve sabere kad Bajati sledeći put ode u Vladu pa ako obezbeđenje opet nešto proba-tuča im ne gine. Junak nema šta.

Kraljević Marko za njega je crkveni miš, a sigurno je hrabriji i od predsednika Vučića koji se takođe nikog ne plaši, ali još nije stigao do tih visina da sme javno da preti obezbeđenju u Vladi Srbije. Hrabriji je Bajatović i od onog ološa Ivice Dačića koji mišem naziva Zorana Đinđića. Kakva heroj. Mislim na Dačića. Ubijenog, bolje reći streljanog  čoveka nazove mišem. Mada moram priznati da mu se predsednik Srbije približava po junaštvu nakon što je konačno smogao kuraži da se vakciniše. Nije to mala stvar. Mislim ta vakcinacija.

Sve u svemu, Bajtović se isprsio na Prvoj televiziji i svima sve pokazao i dokazao.

Baš šteta što se ova SPS-naprednjačka junačina nije bavila politikom ranije. Šteta što nije bio socijalista 1995. kad su Tuđman i Gotovina proterali 250.000 Srba iz Hrvatske. Sve bi ih Bajatović sredio. Ne mislim na Srbe već na Tuđmana i Gotovinu.

Baš šteta što Bajatović nije bio u SPS za vreme NATO bombardovanja 1999. Sam bi pobedio NATO k’o što bi izlupao obezbeđenje u Vladi rbije. Šteta što Bajtović nije bio socijalsta kad su hapsili Slobu. Nema šanse da bi pored takvog delije Milošević završio u Hagu nego ni do zatvora ne bi stigao.

Najveća šteta od svega je što ga niko nije postavio za ministra poljoprivrede. Jer, ako iko treba da bude novi minisatar poljoprivrede, onda je to on. Svaki seljak bi imao mesečnu platu od 30.000 evra kao što je on trentutno ima. Svaki poljoprivrednik bi  imao bi pravo da se potuče s obezbeđenjem u Vladi Srbije, samo ako poželi i ako ga neko bude dirao. Ovako seljake svako zajebava, a čim iskoče da protestuju na drumove pišu im prijave.

Da je Bajati na njihovoj strani druge bi se pesme pevale i prijave pisale.

Živeo predsednik Aleksandar Vučić.

Milovan Lukić