banner-image
banner-image

SPIT, 16. po redu, 24. jula u Kaću

SPIT – smotra poljoprivrede, industrije i trgovine je jedinstvena manifestacija u Vojvodini, koja se tradicionalno održava u Kaću u Opštini Novi Sad.

Udruženje poljoprivrednika Klub 100P plus ove godine organizuje 16. Klupski SPIT – prikaz savremenih mašina i opreme – stacionarno i u radu, kao i drugih ponuda za poljoprivrednike.

Ovom manifestacijom omogućavamo poljoprivrednim proizvođačima da na jednom mestu vide u radu mašine različitih proizvođača, sami probaju rad sa njima i tako olakšaju sebi izbor. To je i svojevrsna edukacija jer uz svaku mašinu dobijaju objašnjenje i stručne savete. Na kraju, to je lepa prilika da se nakon žetve okupe, malo druže i razmene iskustva, poručuju iz Kluba 100P plus.

Manifestacija će se održati u subotu, 24. jula 2021. godine, u Kaću, na parceli porodičnog gazdinstva Malešev koja se nalazi na putu Novi Sad-Zrenjanin prema Salašu 84, s leve strane. Na SPIT-u se okupi preko 800 poljoprivrednika koji su zainteresovani da praktično vide šta je od mašina novo i korisno za njihovu proizvodnju.