banner-image

Šumadijski sajam poljoprivrede od 2. do 5. septembra

Tradicionalni “17. Šumadijski sajam poljoprivrede“ održaće se od 2. do 5. septembra na Šumadija sajmu, na kom će nastupiti brojni domaći izlagači iz svih oblasti poljoprivrede, od mehanizacije, opreme, stočne hrane, proizvoda od plastike, opreme za preradu voća, povrća, semenskog i sadnog materijala.

Oni će se predstaviti kako na spoljašnjem izložbenom prostoru, tako i u sajamskoj hali od 1.600 kvadrata koja je kompletno popunjena.

Početak sajma rezervisan je za prezentacije najnovije mehanizacije, opreme i alata za poljoprivredu.

Sastavni deo ove manifestacije je bogat prateći program koji će uveličati ovu  četvorodnevnu manifestaciju. Na sajmu će biti predstavljen kompletan program iz oblasti poljoprivrede, kojim će biti zadovoljni i naprobraniji posetioci – organizovane izložbe sitnih životinja, svinja, ovaca, krava, konja, stručna predavanja i razna takmičenja. Pripremljen je i bogat kulturno-umetnički program u okviru kojeg će nastupiti i mnoga kulturno-umetnička društva, a nastupiće i izvorne pevačke grupe.

Sajam poljoprivrede organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, partneri 17. Šumadijskog sajma poljoprivrede su Dunav osiguranje i Agro Jug, a prijatelj ove velike manifestacije je kompanija  “Jović – servis i remont” d.o.o. iz Bačke Palanke. Za sve posetioce obezbeđeni su besplatan parking i ulaz.