banner-image
banner-image

Produžen rok za slanje najboljih projekata iz organske proizvodnje

Zbog velikog interesovanja i rekordnog broja pristiglih projekata, rok za slanje prijava na deseti jubilarni Organic konkurs NLB Banke i Komercijalne banke, članica NLB Grupe, produžen je do 30. septembra.

U okviru NLB KomBank Organic konkursa banke će nagraditi 10 najboljih projekata iz oblasti proizvodnje i prerade organske hrane nagradama u ukupnom iznosu od pet miliona dinara, a pravo učešća imaju svi individualni poljoprivrednici sa registrovanim gazdinstvom koji su sertifikovani ili u procesu sertifikacije za organsku proizvodnju, uključujući i one koji poseduju grupni sertifikat, odnosno ugovor sa organizatorom proizvodnje.

Svi zainteresovani sve dodatne informacije mogu da nadju na sajtu banke,  pozivom na broj: 011 715 15 22 ili putem email adrese: organic@nlb.rs

Organic je prvi put pre 10 godina pokrenula NLB Banka, sa ciljem da podrži razvoj proizvođača i prerađivača organske hrane u Srbiji, i od tada do danas je u okviru njega prijavljeno više od 500 projekata. Ove godine se, kao nova članica NLB Grupe, organizaciji Konkursa prvi put pridružila i Komercijalna banka.