banner-image

Seminar u Novom Sadu o pretnjama koje ugrožavaju opstanak pčela

Naučni institut za veterinarstvo „Novi Sad“ uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo vojvodine organizovaće stručni seminar pod nazivom: „Pretnje koje ugrožavaju opstanak medonosne pčele“.

Seminar će se održati 10.12.2021. godine u prostorijama Naučnog instituta za veterinarstvo „ Novi Sad“, Rumenački put 20, u Novom Sadu, sa početkom u 9:30 sati.

Seminar će se održati uz pridržavanje svih antiepidemijskih mera preporučenih od stručnog štaba, radi ublažavanja posledica i širenje infekcije KOVIID-19 bolesti (obavezno nošenje maske i poštovanje maksimalnog broja osoba u zatvorenom prostoru). Iz ovog razloga broj učesnika na ovom seminaru je ograničen.

Organizatori mole sve one koji su zainteresovani da prisustvuju ovom skupu, da na vreme rezervišu svoje mesto, slanjem e-maila na adresu: [email protected], a u Naslovu poruke navedu “ Registracija na stručni seminar” U samom emailu treba navesti ime i prezime i organizaciju, odnosno pčelarsko udruženje.

Program stručnog seminara: