banner-image

Aleksić: Seljak će odlučiti kad će vlast pasti

Potpredsednik Narodne stranke i treći na listi „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ Miroslav Aleksić izjavio je danas da vlast potcenjuje Srbiju i srpskog seljaka, a da je upravo srpski seljak taj koji će odlučiti kad će režim pasti.

Aleksić je istakao da Srbija ima resurse i vredne ljude, ali da fali odgovorna država i da stvari u poljoprivredi za najkraće vreme iz korena mogu da se promene tako što bi trebalo duplirati budžet za poljoprivredu, da bude 10 odsto.

Dodao je da mora da se ukine akciza za dizel gorivo i da subvencije moraju da se usmere na mala poljoprivredna domaćinstva, jer „sve se to može, samo treba da postoji volja“.

Aleksić je pozvao građane da „ne odustaju u borbi za prave vrednosti i bolju Srbiju“. „Mi smo slobodnomisleći ljudi. Od nas zavisi i to ko će da nas vodi i kako ćemo živeti.

Glas na izborima ne može da se meri ni za kilo ulja ili šećera, ni sa 100 ili 30 evra. To dođe i prođe u jednom izbornom danu, a onda četiri godine trpimo nakaradne odluke onih koji su prevarili narod i ukrali glasove“, zaključio je Aleksić.