banner-image

 Vebinar o korišćenju znanja u organskoj proizvodnji

Međunarodna federacija pokreta orgasnke poljoprivrede IFOAM , 1. juna u 10 časova organizuje vebinar: “Korišćenje znanja i veština i razmena znanja u održivoj organskoj proizvodnji“.
Organska poljoprivreda zahteva dosta znanja. Mnogi stručnjaci se slažu da je informacija najvažniji input, a naročito informacija koja ima i praktičnu primenu. Pristup informacijama nije uvek jednostavan, vođenje evidencije je često izazov, kao i pronalaženje prave informacije u pravom trenutku.

Znanje proizvođača i podaci proizvođača do kojih su sami došli su važni ne samo za dobro upravljanje gazdinstvom, već se mogu koristiti na razne načine – deliti preko raznih kanlala i mreža i biti od koristi celom organskom sektoru. Na vebinaru će se diskutovati o dostupnim informacijama i načinima razmene informacija, sa ciljem podsticanja rasta organskog sektora.

Vebinar se organizuje na engleskom jeziku uz obezbeđen prevod na srpski. Održaće se putem zum platforme uz obaveznu prethodnu registraciju putem linka:  https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZwufu6sqzwqHdefkf1MIdYiCm8-dzaP8lMt

Posle registracije stici ce povratni mejl sa informacijama o učešću na vebinaru.

Izvor:Poljoprivrednik