banner-image

Demonstracija pluga HELTI Titan i popusti na HELTI i KERTITOX mašine

Svi poljoprivrednici koji dođu na demonstraciju, dobiće dodatni popust na HELTI mašine

Preduzeće HunAgri iz Novog Sada, ekskluzivni zastupnik više renomiranih mađarskih proizvođača poljoprivrednih mašina, poziva sve zainteresovane poljoprivredne proizvođače, kao i predstavnike zadruga, agrarnih udruženja i preduzeća iz agrosektora da dođu na demonstraciju u radu mađarskog pluga obrtača HELTI Titan.

Demonstracija će se održati 22. ili 23. oktobra (u zavisnosti od želje većine prijavljenih) u ataru sela Bašaid kod Kikinde, na kukuruznom strništu. Parcela se nalazi pored asfaltnog puta.

Prijava je obavezna na broj telefona 063530590, najkasnije do 20. oktobra.

O plugu HELTI Titan

Ako planirate nabavku kvalitetnog pluga, odličan izbor je HELTI SPB TITAN-Z!

Robusna konstrukcija, prvorazredni materijali, dugovečnost i maksimalan učinak i kod najtežeg zemljišta karakterišu ovu poznatu i omiljenu mađarsku marku.

Svi HELTI plugovi su u rangu sa plugovima renomiranih zapadnih proizvođača, a serija Titan se posebno ističe ojačanom konstrukcijom.

U ponudi su verzije sa 2, 2+0, 2+1, 3, 3+0, 3+1, 4, 4+0, 4+1 i 5 brazdi, sa punim, rešetkastim i velikim rešetkastim daskama. Kod svih modela točak je u osnovnoj opremi radno-transportni, a od dodatne opreme na raspolaganju su pretplužnjaci, disk crtala i češalj za ravnanje tla.

Puštanje u rad pluga obrtača HELTI Titan 4+1 u Staroj Moravici

Specifikacije pluga koji će biti prikazan:

HELTI SPB TITAN-Z, 4 brazde, obrtač

  • Velike rešetkaste daske HR 55
  • Pretplužnjaci
  • Disk crtala
  • Radno-transportni točak
  • Greda: 10x15x1 cm, ojačana
  • Razmak između plužnih tela: 105 cm
  • Klirens: 82 cm
  • Radni zahvat: 132-200 cm
  • Max dubina oranja: 38 cm

POPUSTI NA HELTI I KERTITOX PRIKLJUČNE MAŠINE

U toku oktobra, kompanija HunAgri odobrava značajne popuste na HELTI i KERTITOX priključne mašine, zahvaljujući kojima kupci ovih kvalitetnih mađarskih mašina mogu da uštede i do nekoliko hiljada evra. Svi poljoprivrednici koji dođu na demonstraciju pluga Titan, dobiće dodatni popust na HELTI mašine!

Od HELTI mašina na akciji izdvajamo: plugove obrtače, grubere, podrivače, tanjirače, kultivatore, valjke… a od KERTITOX mašina na akciji su prskalice, atomizeri i mašine za tretiranje semena.

Sve informacije o mašinama na akciji, cenama i uslovima plaćanja zainteresovani mogu dobiti putem telefona, na broju 063530590.