banner-image

Obradujete prijatelje eko poklonom i čuvajte prirodu

Mnogi danas pričaju o tome kako zaštititi prirodu i sačuvati zdravlje. Odnos  prema životnoj sredini i prirodnom okruženju je naša obaveza, a ne lični izbor. 

Iz Novog Sada stiže inovativna ideja izrade predmeta za kućni ili poslovni prostor od ekološki čistog materijala zvanog Jesmonite.

Nataša Tanasić: Treba svi da se okrenemo eco-friendly materijalima i njihovoj primeni

Nataša Tanasić je iz hobija pokrenula na Instagram platformi profil pod nazivom @MISSGIFT_DECOR u cilju predstavljanja prednosti  ovog zelenog materijala. Nataša je mlada mama, po zanimanju  master ekonomistkinja finansija, bankarstva i osiguranja.

Ona je započela izradu predmeta u maloj radionici koju je sama napravila. Posvećeno radi na brendiranju proizvoda. U Natašinoj radionici nastaju višenamenske tacnice, setovi za radni, poslovni prostor, podmetači za čaše, kutije za nakit, dekorativne figurice, a sve različitih boja i efekata od mermera do teraca.

‘’Treba svi da se okrenemo eco-friendly materijalima i njihovoj primeni.  Jesmonite je upravo takav ekološki čist materijal, jednostavan za upotrebu,  omogućuje mi da kreiram savršeno lep dizajn. Imperativ mi nije bila samo životna sredina, već izrada predmeta koji su bezbedni i zdravi za korišćenje u kući ili poslovnom prostoru. Čitala sam dosta o ekološki čistim materijalima  koji su reciklirani, organski ili proizvedeni po održivim principima, kao što je Jesmonite.  Polako jačam brend izgradnjom Instagram zajednice. Imam pratioce iz raznih krajeva (država) koji mi šalju komentare i kritike, inspirišu me da konstantno radim na sebi i novim, kreativnijim proizvodima’’, rekla je Nataša najavljujući #giveaway i nagrade za verne Instagram pratioce tokom predstojećih novogodišnjih praznika.

Obradujte drage ljude, kolege na poslu, poslovne partnere tokom predstojećih praznika prigodnim poklonom i kontaktirajte @MISSGIFT_DECOR na Instagram platformi.

S. K.