banner-image

IPARD ispitivanje o Meri 4: Koliko su poljoprivrednici zainteresovani za organsku proizvodnju

U toku je ispitivanje zainteresovanosti poljoprivrednih proizvođača za korišćenje IPARD podsticaja i sprovođenje Mere 4: Agro-ekološko-klimatska mera i organska proizvodnja.

Ispitivanje sprovodi IPARD Upravljačko telo Ministarstva poljoprivrde, šumarstva i vodoprivrede, u saradnji sa AgroNet – Centar za obrazovanje i istraživanja, Beograd i uz podršku projekta: „Jačanje otpornosti sektora poljoprivrede na elementarne nepogode“ koji sprovodi Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija, a finansira Evropska unija.

Iako je  učešće u naketi potpuno dobrovoljno, ono je veoma značajno za ovo istraživanje, jer će doprineti boljem razumevanju trenutnog stanja u različitim sektorima poljoprivredne proizvodnje i usmeriti nas ka najboljim rešenjima za sprovođenje ove mere.

U cilju neometanog otvaranja upitnika, preporučuje se pristup direktnim klikom na link, umesto kopiranja adrese upitnika u pretraživač. Pre popunjavanja upitnika, molimo Vas da pažljivo pročitate uputstvo za popunjavanje koje će se pojaviti nakon otvaranja upitnika. Upitnik se sastoji od 37 pitanja koja se uglavnom popunjavaju klikom na jedan od ponuđenih odgovora i za popunjavanje je potrebno oko 15 minuta.

Molimo vas da upitnik popunite najkasnije do 30.12.2022. godine.

Upitniku možete pristupiti putem sledećeg linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4fjkPYAnjl6Q_QEHbuEIF3d2Uv0Y46mcxIaCJKY6CEsg2uw/viewform?usp=pp_url