banner-image

Kupovinom Dijamant proizvoda do karte za koncert Ace Pejovića u Novom Sadu

Tradicija je uvek bila deo kompanije Dijamant DOO, od perioda kada su počinjali kao fabrika ulja „Beograd“, sve do danas kada su vodeći proizvođač jestivih ulja, margarina, biljnih masti, majoneza i delikatesnih proizvoda na bazi majoneza u Srbiji, ali i regionu.

Ove godine kompanija ima više razloga za slavlje, pored otvaranja nove fabrike za proizvodnju sirovog i jestivog ulja u Zrenjaninu, obeleža i jubilarnu 85-godišnjicu poslovanja. Decenijsko iskustvo i znanje koje je uloženo u unapređenje kvaliteta proizvoda i procese proizvodnje, dovelo je do toga da Dijamant postane prvi izbor potrošača.

Tajna uspeha krije se u pažljivo biranoj recepturi, bogatom ukusu i puno ljubavi koja se nalazi u svakom proizvodu. Potrošačima kojima kompanija duguje zahvalnost za poverenje koje ukazuju više od osam decenija, odlučila je da se zahvali na jedinstven način.

U cilju obeležavanja predstojećeg jubileja kreirana je posebna aplikacija pomoću koje će biti nagrađeni verni potrošače kartama za ekskluzivni koncert. Na slavlju u dvorani Spens u Novom Sadu slavlju se mogu pridružiti svi oni koji preuzmu aplikaciju i skeniraju fiskalne račune iz bilo koje prodavnice na kojima se nalaze Dijamant proizvodi.

Najlojalnije, jer su mesta ograničena, nakon evidentiranih 3.000 dinara u vrednosti Dijamantovih proizvoda, očekuje jedna karta za koncert Ace Pejovića, 28. marta, a za narednih 2500 dinara svaki potrošač rezerviše sebi još jedno mesto u dvorani Spens.