banner-image

Prijavite se za zagrebački „Sajam kakav poljoprivreda zaslužuje“

Aktuelne svetske prilike vezane za ratna žarišta, klimatske promene i period posle pandemijskih godina stavljaju poljoprivrednu proizvodnju u centar interesovanja više nego ikada. Potencijal ove privredne grane, na specifičnoj platformi, i ove godine predstavlja Zagrebački velesajam u svim svojim segmentima.

Pod sloganom „Sajam kakav poljoprivreda zaslužuje“, u odabranom delu godine kada poljoprivredna proizvodnja miruje, na međunarodnom sajmu poljoprivrede, poljoprivredne opreme i mehanizacije „CroAgro“ devet paviljona izložiće sve najbolje u poljoprivredi!

Nakon svih već pomenutih dešavanja i svesni značaja proizvodnje hrane, privredna i šira javnost pokazala je veliko interesovanje za direktne susrete licem u lice na sajmovima. Upravo to pokazuje da ova forma odoleva svim savremenim komunikacionim i marketinškim tehnologijama, i jednostavno nosi oznaku nezamenljivosti.

Prostori Zagrebačkog velesajma jedinstveno su mesto za organizaciju ovakve manifestacije, u doba godine kada se u uređenim, zatvorenim i grejanim paviljonima mogu održavati prezentacije, promocije, edukacije i radionice. Pripremljen po standardima eminentnih međunarodnih organizatora, pokazaće kakve su perspektive u ovoj velikoj privrednoj grani.

A šta će biti, o čemu će se pričati, zašto vredi doći u ZV od 30. novembra do 3. decembra 2023. godine?

SAJMOVI CROAGRO I SAJAM HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA na ZAGREBAČKOM VELESAJMU 

Ukratko, četvorodnevni događaj se može sumirati pod zajedničkim naslovima – Proizvođači mehanizacije i opreme, „lokomotiva“ efikasne poljoprivrede, Promocija zanimanja u poljoprivredi – već tražena i svakako zanimanja u budućnosti, Kako do evropskog novca ili kreditne linije, Navodnjavanje – hitna potreba, Primena visokih tehnologija u poljoprivredi, Kvalitetno upravljanje poljoprivredom…

U isto vreme biće održani i Sajmovi hrane i zdravog života, pa će to biti prilika da se degustiraju proizvodi obeleženi oznakama autentičnosti i kvaliteta. Sajmove će pratiti brojni prateći događaji promotivnog, prodajnog i kongresnog karaktera.

Program se održava u partnerstvu sa Ministarstvom poljoprivrede, Hrvatskom poljoprivrednom komorom, Hrvatskom agencijom za poljoprivredu i hranu (HAPIH), Poljoprivrednim fakultetom i Fakultetom agrobiotehničkih znanosti Osijek.

Zašto ne propustite ovogodišnji CroAgro?

Ističemo odlične izložbene uslove, boravak u zatvorenim, dobro uređenim i grejanim paviljonima, od kojih je šest međusobno povezanih, svi paviljoni sa teretnim ulazima za dostavu eksponata, B2B sastanke, istovremeno održavanje dva međunarodna sajma – CroAgra i Food i Sajam zdravog života u čak devet paviljona, očekivani dolazak 25.000 posetilaca i predstavljanje svega najboljeg u poljoprivredi na jednom mestu i popusti od 15 odsto za prijave do 26. juna.

Zato danas u svojim kalendarima označite datum centralnog nacionalnog događaja u poljoprivredi.

Ali pre svega, do 26. juna iskoristite velike popuste za ranu registraciju!

Više informacija: [email protected]