banner-image

CroAGRO na Zagrebačkom velesajmu od 30. novembra do 3. decembra

Od 30. 11. 2023. do 3. 12. 2023. na Zagrebačkom velesajmu biće održan CroAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije

Projektni tim međunarodnog sajma poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije – CroAGRO, u punom je zamahu s pripremama središnjeg nacionalnog događaja u poljoprivredi. U devet paviljona Zagrebačkog velesajma okupiće sve najbolje u poljoprivredi. Sve će se održavati pod pokroviteljstvom Odbora za poljoprivredu Hrvatskog sabora, Ministarstva poljoprivrede RH i Grada Zagreba, te partnera: Hrvatske poljoprivredne komore, Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu, Agronomskog fakulteta iz Zagreba, Fakulteta agrobiotehničkih znanosti iz Osijeka i Hrvatske zajednice županija.

Za četverodnevni CroAGRO, od 30. 11. do 3. 12. 2023, već je iskazan veliki interes široke i poslovne publike, naročito zbog nezamenjivih B2B susreta. Očekuje se oko 25.000 posetilaca. Sajam se priprema prema standardima eminentnih međunarodnih organizatora.

Vrhunski uslovi za izlaganje poput mogućnosti dopremanja izlagačkih eksponata kroz teretne ulaze u paviljone, do odabira termina održavanja sajma u kojemu miruju poljoprivredni radovi, samo su neki od elemenata zbog kojih se izlagači rado odazivaju na sajam kakav poljoprivreda zaista zaslužuje!

Posetioce i ove godine očekuju brojne premijere poljoprivredne mehanizacije, zatvoreni, uređeni i grejani paviljoni, ali i istovremeno održavanje Sajmova hrane i zdravog življenja. Sajamski popusti, brojne degustacije, zanimljiv propratni program, prezentacije, edukacije, radionice, jedna ulaznica za dva međunarodna sajma – može li bolje?!

Biće održane i važne konferencije i skupovi o aktuelnim temama s ovog područja od mogućnosti dobijanja podsticaja do navodnjavanja, primene inovacija i visoke tehnologije te promocije zanimanja u poljoprivredi.

Više informacija: https://www.zv.hr/sajmovi-7/croagro/posjetitelji-2753/o-sajmu-2759/2759

Fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100094565820044