banner-image

Cvetna pijaca u Bečeju 22. i 23 marta 

Prva ovogodišnja Cvetna pijaca u Bečeju održaće se 22. i 23. (petak-subota) marta 2024. godine na Trgu Oslobođenja u Bečeju. Organizatori manifestacije su udruženje građana „Biber“ i Turistička organizacija opštine Bečej u saradnji sa Opštinom Bečej.

Kao i ranijih godina, posetioci će imati priliku da se druže sa proizvođačima vina, rakije, meda, bombona, kolača, nakita, sapuna, prirodne kozmetike, suvenira, sadnica i sadnog materijala iz cele Srbije.

Specijalni gosti prve prolećne Cvetne pijace jesu rukotvorci koji su prošli selekciju festivalskog žirija i koji će ove godine predstavljati Srbiju na 13. Internacionalnom festivalu „Donaufest“ u Ulmu (Nemačka) od 5. do 14. jula 2024. godine. Na štandovima ovih rukotvoraca imaćete priliku da pogledate deo radova koji će biti izloženi na festivalu u Ulmu.

Tokom dva dana manifestacije, na štandu udruženja „Humani ljudi Bečeja“ biće organizovana akcija sakupljanja dobrovoljnih priloga za Uskršnju radionicu namenjenu deci sa smetnjama u razvoju. Na štandu ovog udruženja sav prihod od prodaje proizvoda biće preusmeren za potrebe organizovanja radionice.

Radno vreme manifestacije za oba dana je od 8 do 17 sati.

Prijave za učešće na prvoj prolećnoj Cvetnoj pijaci traju do 15. marta, a dodatne informacije možete dobiti putem mejla: [email protected].

Izvor: RTV