banner-image

Kako dobiti potrebne informacije od Ministarstva poljoprivrede

Obaveštavamo poljoprivredne proizvođače da je u prethodnom periodu primećena povećana frekvencija poziva na telefonskim linijama naših kontakt centara i da su im, ukoliko nisu mogućnosti da u datom momentu dobiju informaciju tim putem, na raspolaganju  i drugi kanali komunikacije.

Pored telefonskih linija kontakt centra Uprave za agrarna plaćanja (i eAgrara), kao i Info centra Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede,  korisnicima je omogućeno da neophodne informacije dobiju i drugim putem.

To mogu učiniti putem kontakt forme koja se nalazi na zvaničnim veb prezentacijama Uprave za agrarna plaćanja na adresi https://uap.gov.rs/#kontakt i na zvaničnoj veb prezentaciji eAgrar-a na adresi https://eagrar.gov.rs .

Takođe, elektronski upit mogu poslati i na imejl adrese: [email protected][email protected]  i [email protected] ili putem društvenih mreža (Instagram i Fejsbuk) Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Uprave za agrarna plaćanja.

Razumemo važnost vaših pitanja i potrebu za informacijama i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Uprava za agrarna plaćanja nastoje da svi upiti budu realizovani u najkraćem mogućem vremenskom periodu.