banner-image

Poljoprivrednici prijavite se za obuku za bolje razumevanje tržišta

Privredna komora Vojvodine, Produktna berza Novi Sad, Zadružni savez Vojvodine i Poljoprivredni fakultet Novi Sad organizuju obuku za sticanje početnih znanja iz oblasti razumevanja tržišnog algoritma, tržišnih predikcija, upravljanja tržišnim rizicima i funkcionisanjem robnih SPOT i terminskih berzi.

Nastava će se odvijati interaktivno sa direktnim učešćem polaznika, pitanjima i diskusijom. U toku nastave predviđene su praktične vežbe.

Predavanja će se realizovati u prostorijama Privredne komore Vojvodine, Produktne berze u Novom Sadu, kao i kompanijama koje trguju na fjučers tržištima.

Edukacija će se odvijati u formatu blok časova u trajanju četiri časa sa pauzama od 10 minuta posle svakog časa, jednom nedeljno. Predavači su:

  • Dr Vlada Kovačević, direktor Produktne berze
  • Prof. Branislav Vlahović, profesor Poljoprivrednog fakulteta
  • Dipl. ekon. Žarko Galetin, agroekonomski analitičar

U okviru obuke održaće se panel diskusija, čiji su učesnici: Zoran Trifunjagić “Agrotrading” Novi Sad, Marko Slijepčević, “ KONZUL” Novi Sad i Milan Zorić, CHS Srbija, Novi Sad.

Cena kursa po jednom polazniku je 30.000,00 dinara. Instrukcije za uplatu kotizacije dobićete od Produktne berze Novi Sad.

Termini održavanja kursa : 11.april, 18. april, 25. april, 9.maj i 22. maj, od 12-14:30 časova.

Po završetku nastavnog dela obuke izvršiće se evaluacija u formi testa, a polaznici će dobiti certifikat o odslušanom i položenom obuke osnovnih veština o trgovanju na SPOT, odnosno terminskom tržištu.

Certifikati će biti uručeni na završnoj svečanosti, za vreme održavanja 91. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novo Sadu, za koji će ulaznice obezbediti organizator.

Broj polaznika je ograničen, ukoliko ste zainteresovani, svoje učešće na obuci možete prijaviti putem  mejla: [email protected] . Po dobijanju prijave dobićete  Prijavni obrazac sa instrukcijama.