banner-image

Novosađani ponovo biraju najlepšu baštu

Dnevni list “Dnevnik”, Novosadska televizija i kompanija Color Media Communications šestu godinu zaredom organizuju akciju “NAJLEPŠA BAŠTA NOVOG SADA”, u saradnji sa Francuskim institutom u Novom Sadu. Ove godine akciji se priključio i dnevni list na mađarskom „Magyar Szo“ kao i kabinet Gradonačelnika Novog Sada.

Druženje sa gradonačelnikom Novog Sada Milanom Đurićem i predstavnicima medija organizovan je u Novom Sadu, kod Jelice Kraljevački, pobednice konkursa za 2020. godinu, na adresi Klisanski put 33. To je ujedno bilo i najava ovogodišnjeg konkursa.

Svi sugrađani koji žele da predstave svoju baštu, to mogu učiniti od 15. aprila do 1. septembra 2024. putem mail adrese: [email protected].

Kao i prethodnih godina, tokom trajanja konkursa žiri će posetiti i predstaviti sve prijavljene bašte. Žiri koji čine poznate ličnosti, stručnjaci iz oblasti hortikulture i predstavnici medija, pregledaće sve pristigle prijave i glasati za svoje favorite u procesu izbora ovogodišnjeg pobednika konkursa.

Pobednike očekuju vredne nagrade.