banner-image

Obuka za onlajn angažovanje sezonskih radnika

Privredna komora Srbije–RPK Južnobačkog upravnog okruga u  saradnji sa  NALED-om i Gradskom upravom za privredu Grada Novog Sada, u ponedeljak, 04. marta 2019. godine održaće obuku: „Angažovanje sezonskih radnika u poljoprivredi: Novi zakonski okvir i onlajn sistem za prijavu radnika“.

Tom prilikom biće predstavljen elektronski sistem za prijavljivanje sezonskih radnika u poljoprivredi odnosno portal www.sezonskiradnici.gov.rs. Svi radnici prijavljeni preko tog portala imaju pravo na penzijsko i invalidsko osiguranje, kao i osiguranje u slučaju povrede na radu.

Obuka će se održati u Privrednoj  komori Srbije-Regionalnoj privrednoj komori Južnobačkog upravnog okruga, Novi Sad, Narodnog fronta 10, I sprat od 10:00 do 12:30 sati.

Učešće na obuci je besplatno. Zainteresovani mogu svoj dolazak da potvrde putem elektronske pošte na adresu: [email protected], najkasnije do 1. marta 2019. godine.

Za sve dodatne informacije treba kontakirati  Milenu Jerosimović, na brojeve telefona: F/021 480-20-81, M/ 064 84 18 544.