banner-image

Ženja Trbojević iz Novog Sada donirala 200 vizira

Ženja Trbojević, vlasnica kozmetičkog salona SOŽE beauty u Novom Sadu donirala je 200 vizira zdravstvenim ustanovama, apotekama i pumpama u Novom Sadu i Somboru, kako bi se pomoglo svima koji su na prvoj liniji borbe protiv korone i koji moraju da rade tokom vanrednog stanja. 

Njen suprug Goran Trbojević rekao je za agenciju Beta da su svi viziri razdeljeni u četvrtak svega sat vremena nakon što su poznaninci i prijatelji saznali da će biti poklonjeni.

Naveo je da su viziri podeljeni Domu zdravlja Novi Sad, Domu za stare i Domu zdravlja u Somboru, Kliničkom centru Vojvodine, koji ih, kako je rekao imaju dovoljno ali će im koristiti za dopunu zaliha. Dobile su ih i dve pumpe, tri apoteke.

„Te vizire je poklonio prijatelj za kozmetički salon. Kako je zbog vanrednog stanja salon privremeno zatvoren, odlučeno je da budu donirani onima kojima su najpotrebniji“, ispričao je sagovornik Bete.

Dodao je da cilj ove akcije nije bila promocija sebe, nego da se podstaknu drugi koji mogu i imaju mogućnosti da pomognu ljudima koji su na prvoj liniji fronta.