banner-image

Mladi poljoprivrednici, petarde i vatromet

Ko kaže kleveće i laže da je su vojvođanski mladi poljoprivrednici uskraćeni iz agrarnog budžeta za silne novce? 

Neprijatelji se opet udružili a ceo svet zna da je novac lepo po konkursnom finasiranju potrošen i podeljen specijalnom udruženju udruženja udruženih mladih i napredno jakih mladih poljoprivrednika  koji su kupili vatromet i baklje i svako veče uz muziku s razglasa proslavljali šta su hteli. Doduše, na tuđim zgrada i krovovima, ali i lopovi danas obrađuju tuđe njive i zgrću milijarde pa što onda oni ne bi zauzeli tuđe krovove.

Bitange lažu da su mladi poljoprivrednici kažnjavani s 50.000 dinara jer su uhvaćeni u trakoru za vreme policijskog časa. Samo par njih, ali zato svi mladi stočari mogli da se slobodno kreću opremljeni vatrometom i razglasom, po tuđim soliterima oko 20.30 časova i da rade po mraku, plaše svu stoku koja lupa u šerpe. To su pravi mladi napredni stočari. A pučina je svakako stoka grdna.

Kažu neprijatelji da je vojvođanska vlast u potpunosti ukinula meru za finansiranje mladih – obrisano je 270 miliona, a ne kažu da je mladima  pomogao i Dušan Bajatović direktor Srbijagasa jer da ih on nije pustio na krov zgrade novac za mlade poljoprivredike, baklje i vetromete ne bi bio potrošen kako treba.

Nema jeftinijeg goriva za poljoprivrednike. Lažu mrzitelji Aleksandra Vučića.

Mladi i sposobni za vatromet imali su i jeftinije gorivo za prevoz do zgrada za divljanje u policijskom času i pokazivanje snage i bezumlja srpske poljoprivrede. Posle napornog rada vodili su ih u opštinske prostorije na odmor i osveženje i to sve u mercedesima.

Pitanje je koji su to tačno mladi paori radili. Naprednjaci i njihovi narodni poslanici tvrde da su baklje po zgradama palili Đilasovci. Malo je čudno ali nema veze gde su mladi tu vrcaju šale, ali je jedno sigurno. Da noćni dežurni u zgradi novosadske državne bezbednosti nije malo zaspao u 20.30 časova kada su paori divljali na zgradi Srbijagasa koja je odmah pored DB u Novom Sadu verovatno bi smo danas znali imena Đilasovaca s bakljama, ali avaj… dešavaju se razna čuda.

Izuzetno je važna skromnost udruženja s bakljama. Mladi poljoprivrednici koje je podržala država, policija, sudstvo i svi ostali ovaj put su upadali samo na tuđe krovove i nisu ulazili u stanove da lupaju šamare i vuku za uši građane i građanke i fašiste koji lupaju u šerpe.

To će uraditi sledećom prilikom. Garantovano.

Milovan Lukić