banner-image

Novosadski sajam se uveliko priprema za Poljoprivredni sajam u septembru

Novosadski sajam za jesen planira održavanje 88. međunarodnog poljoprivrednog sajma. Manifestacija će se, ukoliko to epidemiološke mere dozvole, održati od 18. do 24. septembra.

Kako je saopšteno iz Novosadskog sajma, za nastup na najvećoj smotri agrara u ovom delu Evrope, zainteresovani su brojni dosadašnji, ali i novi izlagači, kako iz Srbije, tako i iz inostranstva. Poljoprivredni sajam podršku ima i od Češke Republike, koja je odlučila da ostane Zemlja partner i posle neodržanog Poljoprivrednog sajma u 2020. godini, Al Dahre – Zlatnog sponzora i kompanije Generali Osiguranje Srbija, dugogodišnjeg Generalnog sponzora.

U planu su svi segmenti dosadašnjih priredbi – od predstavljanja proizvoda i usluga, promocija i prezentacija, preko najveće Nacionalne izložbe stočarstva, do poslovnih i stručnih skupova koji bi bili organizovani u Kongresnom centru “Master” Novosadskog sajma.

U susret Poljoprivrednom sajmu, planiranom za jesen, na Novosadskom sajmu u toku je i ocenjivanje kvaliteta proizvoda i usluga. Prvi rezultati će biti objavljeni uskoro.