banner-image

Cela porodica sa jednom kartom može da poseti Poljoprivredni sajam u Novom Sadu

U sredu, 25 maja cela porodica, sa decom do 14 godina (bez obzira na to koliko ih ima), Sajam može da poseti uz jednu ulaznicu kupljenu za 600 dinara.

Cene pojedinačnih karata kao i ulaznica za kolektivne posete nisu menjane. Pojedinačne ulaznice staju 600 dinara, dok u kolektivnim posetama koštaju 400 dinara po osobi. Ulaznice za kolektivne posete đaka i studenata, decu od 7 do 12 godina i penzionere  koštaju 300 dinara.

Za kolektivne posete, neophodno je dostaviti najavu posete sa brojem posetilaca (najmanje 15 osoba), na memorandumu zadruge, škole, fakulteta ili kompanije sa pečatom i potpisom ovlašćenog lica.

Sve kupljene ulaznice su i kuponi za učestvovanje u Poklon-igri, a najsrećnije očekuju dva traktora, prikolica, prskalica i rasipač.

Agropanonka će pokloniti traktor BELARUS 82.1 i rasipač HMS-A. Prskalicu BADILLI od 600 litara i prikolicu PALAZOGLU, nosivosti 10 tona, daruje firma MBV, a Kite DOO traktor JOHN DEERE 5045D.

Za učestvovanje u Poklon-igri potrebno je na poleđini kupljene ulaznice čitko ispisati tražene podatke, a potom je ubaciti u kutiju koja će biti postavljena preko puta Sajamske fontane. Kuponi sa imenima srećnih dobitnika biće izvučeni u četvrtak, 26. maja, u 17 časova, dok je uručenje poklona predviđeno za petak, 27. maj, u 12 časova.